marți, 23 februarie 2010

BĂTRÂNI, VI SE PREGĂTEŞTE CEVA!

Se aude prin târg, în ultimele zile, că pensiile vor fi impozitate. Bomba a fost aruncată chiar de Sebastian Vlădescu, sinistrul finanţelor, acest CFO al ţărişoarei noastre aflată aproape în faliment. Despre o ţară (companie) care trăieşte din împrumuturile de la FMI nu se poate spune altceva, indiferent de bullshit-ul guvernanţilor cum că am fi departe de aşa ceva. Suntem departe pentru că "nişte băieţi" au grijă să nu se întâmple asta (pentru a aduna sclavi pe care să-i adauge la podoaba capitalistă şi consumeristă) şi ne dau bani mulţi pe care îi dăm înapoi când vor ei şi cum vor ei.
FMI este clar un fel de Sile Cămătaru', dar la o scară globală, şi ,normal, ca orice interlop care se respectă, când ai să-i dai bani îţi fute şi nevasta, îţi ameninţă şi îţi răpeşte copiii, îţi împinge bunica pe scări ca să râdă copios şi să arate cât de şmecher e el.
Şi iată că de la ameninţarea cu tăiatul alocaţiilor pentru copiii "bogaţi" a venit şi ameninţarea impozitării pensiilor, că doar de ce n-ar contribui şi bunicii noştri, după o viaţă de muncă (de parcă statul român ar da dobânzi la banii pe care îi dăm de-a lungul vieţii la asigurările de pensii), la averea lui Sile... că Sile nu e marinimos, nu îşi ia banii înapoi fără dobânzi usturătoare şi fără lacrimi de sărăcie şi foamete. Ştie unde să vină, ştie cui să forţeze mâna.
Aşa că Vlădescu caută bani acum şi ştie să facă asta foarte bine. Până să ajungă ministru al finanţelor, Sebastian Vlădescu a jonglat, ca om de afaceri, cu domenii de activitate dintre cele mai diverse, de la medicină şi computere până la consultanţă şi construcţii. Ce se ştie mai puţin despre businessman-ul Vlădescu este ca s-a bagat chiar şi în afaceri cu armament. Din postura de acţionar la o companie strategică, Vlădescu a exportat arme în Africa şi s-a asociat cu personaje din fosta Securitate.
Dar EU AM SOLUŢIA!!! Decât să îi chinuie pe bieţii bătrâni şi aşa greu încercaţi în ţărişoara asta a lui Caragiale, eu mă ofer spre a fi chinuit. Propun ca tuturor bărbaţilor din România să li se pună contor la pulă şi să impozităm "datul la buci". De ce nu... şi aşa o lăbărim maxim noi ca naţie şi poate cu ocazia asta o să încetăm să le mai dăm muie tot timpul acestor "aleşi" ai noştri.
Ideea e că asta ar mai urma după toate aceste idei "geniale" de impozitare şi sugere a românilor de ultima leţcaie. Aşa că atât cât mai pot vă mai dau o MUIE!!!

3 comentarii:

  1. Avand in vedere ca speranta de viata pentru un barbat roman este de 68 de ani iar acesta iese la pensie la 65, viitorul nu suna deloc bine! Iar asta deja e bomboana de pe coliva!!! Subscriu si eu la datul de MUIE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cam 3 ani de pensie si aia impozitati ar fi...astia se joaca cu nervii nostri deja

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda. Se dau in stamba si unii, si ceilalti. Vezi blogul meu pentru a vedea la cine ma refer (http://wylgatus.blogspot.com) Desi in mod normal nu pot subscrie la o actiune asa transanta si vulgara precum cea propusa de tine, ei bine, ma fortez oleaca si o fac!!! :)

    RăspundețiȘtergere