sâmbătă, 20 februarie 2010

PONTA, COPILUL DE AUR

De ce să vă miraţi? Interesele conduc lumea de mii de ani, indiferent de naţie şi tradiţii.
L-aş putea compara pe micul Ponta cu regele Tutankamon care a venit la putere muuult înainte de a-i veni timpul pentru a conduce. Din păcate ăsta nu e un lucru neapărat bun... având în vedere că, testele ADN ne spun că părinţii regelui egiptean ar fi frate şi soră, el fiind, de altfel, şi sever handicapat. La micul Ponta problema şi handicapul ar veni din faptul că are prea mulţi taţi. Dar, nici aceasta n-ar fi aşa o problemă, însă, când aceştia sunt Mazăre şi Mitrea, nici zeul Ra (Iliescu) nu îl mai poate salva de destinul regelui Tutankamon... acela de a fi doborât de malarie la o vârstă încă fragedă. Important e că va conduce şi va apăra interesele celor ce nu-şi pot arăta nasul în public.

2 comentarii:

  1. nu vad de ce ne-ar mira legaturile de sange la varful puterii. redau mai jos un extras din "Alice in Wonderland and the WTC disaster" de David Icke:

    Every presidential election in America,
    since and including George Washington in 1789 to Bill Clinton, has been won by
    the candidate with the most British and French royal genes. Of the 42 presidents
    to Clinton, 33 have been related to two people: Alfred the Great, King of England,
    and Charlemagne, the most famous monarch of France.

    deci pe scurt ca sa nu fiu acuzat de "limbi straine", din 42 de presedinti americani pana la Clinton, 33 au legaturi genetice (ADN) cu 2 persoane, Alfred cel mare, rege al Angliei si Charlemagne cel mai faimos rege al Frantei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata a poze de pus pe piatra funerara. Mie asa imi par a fi.

    RăspundețiȘtergere