sâmbătă, 20 februarie 2010

BRAVO RĂDUŢĂ!

Bravo Raduţă, ai reuşit aproape să strângi banii. E bine să ştii unde şi cum să îţi faci marketing şi ţi l-ai făcut bine, cu ajutorul ipocriziei şi superficialităţii on-line-ului bineînţeles.
Contul meu de facebook a fost asaltat de mesajele tale, ziarul on-line pe care îl citesc în fiecare dimineaţă nu mai spun. Ai devenit o modă... am fost şi certat când am spus că nu mă interesează drama ta. Mă interesează drama mea, în primul rând, drama prietenului meu care a murit din cauza acestei boli meschine, mă interesează drama mamei acelui copil, a tatălui acestuia si a fratelui său.
Ei nu au avut şansa să îşi vadă băiatul crescând şi tu vrei şansa de a fi tată? Nu ţi se pare un pic "unfair"? Nu ţi se pare că ţi s-au oferit destule şanse? Să te însori, să termini o şcoală, să faci sex, să ai şi un copil... şi în plus ţi se oferă şansa să salvezi tu la rândul tău un copil care nu a avut atâtea oportunităţi ca tine. E cel mai curajos lucru pe care ai putea să îl faci: SALVEAZA UN COPIL!!! ...şi vei fi un erou, cel puţin vei fi eroul meu.
Iar acum, voi, internauţilor, credeaţi că scăpaţi? Până unde merge ipocrizia voastră? Nu vă văd înghesuindu-vă să donaţi sânge sau bani copiilor, vă impresioneaza drama unui adult în aceeaşi situaţie? Ce s-a întâmplat cu sistemul vostru de valori? SĂ VĂ FIE RUŞINE! Acest Răduţă a investit bani pentru ca mesajele lui să vi se întipărească în creier... o adevărată echipă de marketing lucrează pentru el, de pile şi cunoştinte nu mai zic...
Ruşinos şi deranjant este că atâta vreme mesajele disperate au fost ignorate iar acum, dintr-o dată, sunteţi toţi daţi pe spate de păcăleala anului!
Nu mai pot spune decât DONAŢI COPIILOR, pentru a avea şi ei şansa să crească, să ţină de mână o fată şi să trăiască cele mai fericite şi importante momente ale vieţii, momente pe care Răduţa le-a trăit deja. Asta dacă tot sunteţi atât de generoşi şi de plini de compasiune. Dar din păcate nu sunteţi, sunteti doar superficiali, o turmă de oi!

9 comentarii:

  1. bine ai venit "mentalule"! ma gasesti aici: www.bored.weblog.ro
    unii imi mai zic si baronul munchausen ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu tine. Suntem ipocriti. Suntem prostiti pe fata, suntem manipulati. Iti mai spun ceva: am pus bannerul lui raduta pe blogul meu. Pentru ca am vrut sa primeasca ajutor.
    N-am donat bani, pentru ca am preferat sa-mi cumpar eu mancare cu ultimii 5 euro din cont. Insa pentru un copil as dona. Chiar daca n-ar fi decat 2,5 euro, sau 3 iar eu n-as mai avea decat 5 toti banii. Si cred ca asa ca mine mai sunt si altii.
    E adevarat, un copil nu poate iesi in fata. Parca nici nu-ti vine sa-l scoti la inaintare, te gandesti ca oricum sufera destul. Si atunci ce face diferenta? Marketingul?
    Marketingul inseamna cuvinte bine-plasate. Vad ca ai un blog. Vad ca scrii bine. Eu la un moment dat am organizat o campanie pentru strangeri de fonduri. E adevarat ca asta s-a petrecut acum 12 ani, dar intre timp am desfasurat alte campanii tot pentru copii. Deci pot spune ca stiu despre ce ar fi vorba.
    De scris scriu si eu. Nu foarte bine, nu foarte elevat, fiindca pur si simplu n-am chef sa scriu elevat. As putea sa fac un efort pentru o cauza nobila, si sa vorbesc frumos si din suflet. Ce zici? Daca ai nevoie de mana mea intinsa, stii unde ma gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa fiu inteles gresit...sunt chiar impresionat de drama aceasta (din cauza asta am si abordat subiectul), doar ca nu mi se pare corect...asa cum nu li se pare corect multor mame care se afla in acest moment alaturi de cei bolnavi pt care nu se poate face nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu, nu-i corect ca unii sa traiasca si altii sa moara, nu? nu-i corect ca viata cuiva sa depinda de o suma de bani. nu-i corect ca in lumea asta frumoasa dar nedreapta, copiii sufera.
    crede-ma ca mi-am petrecut ani lucrand cu copiii bolnavi, abandonati sau abuzati. nu mai pot sa vad copii suferind.
    si ti-am spus, pentru Daniel nu am putut dona bani, pentru ca pur si simplu nu am, nu pentru ca n-as fi vrut. Chiar imi numar centii.
    Nu cred ca esti pur si simplu un dement care arunca injurii si acuze aiurea. Cred ca suferi si ca suferinta te face orb la suferinta altora.
    De-asta mi-am si oferit ajutorul, daca ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt ca mi-ai scris pe blog, iti si raspund. Recunosc ca sunt o ipocrita. Nu cunosteam prea multe despre astfel de cazuri. Stim ca sistemul nu functioneaza cum trebuie, dar eu nu stiam ca unele depind chiar de... vointa.

    Imi pare rau pt drama ta. Daniel este prietenul nostru. Am facut ce am simtit. Prin cazul lui, mi-am dat seama ca putem schimba multe.

    Unele revolte le inteleg. Sa stii ca nu ne oprim aici. Chiar daca aruncati cu pietre in noi. Urmeaza sa ne luptam pentru Registrul National de Donatori Voluntari. E o bataie de joc ce se intampla. Dar daca vrem, se poate. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am vrut sa arunc cu pietre, am aruncat cu vorbe si am reusit sa va fac atenti si sa intelegeti ca Daniel nu e singurul...am reusit si ma bucur. Cam agresiv si nesimtit din partea mea dar se pare ca asta atrage atentia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Unde-i Dinică să vadă şi el cum e cu Filantropica 2.0?

    RăspundețiȘtergere
  8. :))...buna asta...foarte buna chiar! :))

    RăspundețiȘtergere